Huissen: De Zandkabouter


Peuters ontdekken elke dag nieuwe dingen. Wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Bij peutergroep De Zandkabouter in Huissen ontdekken peuters van 2 tot 4 jaar samen de wereld om hen heen.

Peutergroep De Zandkabouter is kleinschalig en kent een huiselijke, gezellige sfeer. De ervaren pedagogisch medewerkers dagen peuters uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Elke ochtend staat in het teken van knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Dit doen we telkens vanuit een onderwerp dat aansluit bij de belevingswereld van peuters. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

Combineren peutergroep en opvang

Bij De Zandkabouter is het mogelijk om peutergroep en kinderopvang te combineren. U kunt uw peuter eerder brengen of later ophalen, zodat het beter aansluit bij uw werktijden. Ook kunnen peuters gebruikmaken van de peuterlunch. Gezellig samen eten na de peutergroep! Zowel voor de peutergroep als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen. Met onze handige rekentool kunt u berekenen wat uw werkelijke kosten kinderopvang zijn.

Adres: Van Wijkstraat 31, 6851 GK Huissen (gemeenschapshuis Op ‘t Zand)
Telefoon: 026-3255846