Huissen: Dikkie Dik


  • Peutergroep
  • Peuteropvang
  • PeuterlunchDikkie Dik

Adres: Plaza 125, 6852 RM Huissen

Telefoon: 06-41000070

Openingstijden: De peutergroep is op alle ochtenden en middagen geopend.
De ochtenden zijn geopend van 8.30 uur tot 11.30 uur.
De middagen zijn geopend van 12.15 uur tot 14.45 uur.
Voor of na de peutergroep (11:30 – 12:15 uur) kan uw kind gebruik maken van de peuterlunch.

Peutergroep Dikkie Dik maakt deel uit van Brede School Binnenstebuiten waarin ook basisschool de Boemerang gevestigd is. Naast het groepslokaal kunnen we ook gebruikmaken van de gymzaal van de Boemerang. Er is een ruime buitenspeelplaats met een zandbak en diverse houten speelattributen. De speelplaats is deels verhard en deels voorzien van gras. Hierdoor biedt de buitenruimte veel verschillende speelmogelijkheden. Kinderen kunnen fietsen, klimmen, picknicken en met water en zand spelen.

Peuterlunch en opvang

Bij Dikkie Dik kan uw kind voor of na de peutergroep lunchen. Hiermee kunt u de tijden aan laten sluiten op uw werkrooster of op het rooster van de basisschool van uw andere kind(eren). De peutergroep heeft vaste tijden, maar bij de opvang bent u flexibel in het afnemen van uren. Het is ook mogelijk op bepaalde dagen héle dagen opvang af te nemen binnen de openingstijden van Dikkie Dik. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Als beide ouders werken is er mogelijk recht op een tegemoetkoming in de kosten van deze opvang (Toeslagregeling Kinderopvang).

Reken uit wat uw werkelijke kosten kinderopvang zijn met onze handige rekentool.

 

Dikkie Dik