IKC De Doornick geopend


Praatje HE

HE met kinderenVoor de kleintjes was het een spannend moment, en misschien voor de groten ook wel, maar aan hen was het minder te merken: de officiële opening van Integraal KindCentrum (IKC) De Doornick.

Champagne, felicitaties …

De ingang was feestelijk versierd met ballonnen, het zonnetje scheen en in de personeelskamer werd alvast de ‘champagne’ ingeschonken voor de kinderen. Harrie Erkens, directeur van De Doornick, trapte de happening af met een inleidend praatje. Daarna was het woord aan wethouder Helga Witjes. Zij had een raadseltje voor de kinderen: ‘Als ik jullie vertel dat ik veertig jaar geleden hier op school begon, weten jullie dan hoe oud ik ben?’ Nadat ook Theo Pruyn, directeurbestuurder van De Linge, een felicitatie had uitgesproken was het tijd om het nieuwe logo te onthullen.

… en wensen

Aansluitend spraken vertegenwoordigers van de kinderopvang, de TSO, BSO en alle groepen de wens van hun groep voor De Doornick uit. De vrolijk gekleurde blaadjes met daarop de wensen werden op de nieuwe vlag van De Doornick gespeld. Daarna was het tijd om weer naar binnen te gaan en te proosten op het geluk van De Doornick en al zijn bewoners. De genodigden keken nog even rond in het gebouw dat helemaal is aangepast aan IKC-voorschriften, compleet met slaapkamer en bibliotheek. Toen keerde de rust weer en was het weer business as usual op de eerste, warme dag na de vakantie.

Logo onthuld

Logo onthuld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praatje HE