IKC Het Drieluik – De Vlindertuin op TV


Hoe wordt binnen een Integraal Kindcentrum gewerkt met één doorgaande leerlijn van baby, naar peuter, kleuter en kind? Dit en meer was te zien bij RTL LifestyleXperience+ op zaterdag 20 februari. De opnames zijn gemaakt bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin in Huissen.

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is 20 januari officieel geopend door wethouder Helga Witjes van de gemeente Lingewaard. Om te laten zien hoe binnen een IKC een doorgaande leerlijn wordt gecreëerd, heeft RTL opnames gemaakt bij Het Drieluik – De Vlindertuin. Zo is bijvoorbeeld te zien dat baby’s, peuters en kleuters samenwerken aan hetzelfde thema ‘Vogels in de winter.’

Samenwerking in beeld

Voor deze uitzending is er gefilmd aan het Ot en Sienpad in Huissen. Zo zijn er opnames gemaakt van het samen knutselen, het thema ‘Vogels in de winter’ en kinderen die als ‘maatjes’ elkaar helpen. De kinderen vonden de grote camera wel héél interessant!

Uitzending

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin was te zien tijdens de uitzending van RTL LifestyleXperience+ op zaterdag 20 februari bij RTL4. RTL LifestyleXperience staat in het teken van thema’s als educatie, ontwikkeling en groei.

Nieuwsgierig geworden? Kom kijken bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin en doe mee!

Opnames RTL IKC Het Drieluik - De Vlindertuin