Inschrijfformulier dagopvang/peutergroep (0-4 jaar) en BSO


De Linge biedt dagopvang (0-4 jaar), peutergroepen (2-4 jaar) en buitenschoolse opvang (BSO) voor de wat oudere kinderen. Na de vierde verjaardag kan uw kind vanuit de dagopvang of peutergroep doorstromen naar het basisonderwijs en eventueel de buitenschoolse opvang (voor en/of na school) van het IKC. Tijdens de vakanties van het basisonderwijs is vakantieopvang mogelijk.

Tarieven
Wilt u meer weten over de tarieven, dan klikt u hier voor de tarieven voor de BSO en hier voor de tarieven voor dagopvang/peutergroepen.

Inschrijven
Voor zowel voor de dagopvang/peutergroepen als voor de BSO kunt u uw kind middels dit Inschrijfformulier aanmelden. Klik op het document (print het eventueel), vul de gevraagde informatie in en mail/stuur dit naar:
Stichting Kinderopvang De Linge
Polseweg 13
6851 DA HUISSEN
Of per e-mail naar kinderopvang@delinge.nl

Als u vragen heeft over het inschrijfformulier of over de kosten voor kinderopvang kunt u contact opnemen met de medewerkers van ons bestuurskantoor. Zij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 08.30-12.30 uur op 026-3179930, of per e-mail: kinderopvang@delinge.nl

Nadat wij het formulier hebben ontvangen krijgt u van ons een schriftelijke bevestiging van ontvangst (let op: uw kind is dan nog niet geplaatst). Wij nemen contact met u op om af te spreken wanneer uw kind kan starten. Het kan zijn dat er een wachttijd is voor bepaalde  dagen/tijden/locaties. We zullen u dan een mogelijk alternatief voorleggen, waarbij ons streven is om zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet te komen. Wanneer u akkoord gaat met plaatsingsvoorstel ontvangt u van ons een overeenkomst.