Kijkochtenden peutergroep Pinkeltje


Kijkochtenden Pinkeltje 2017

Bij peutergroep Pinkeltje in Angeren ontdekken peuters van 2 tot 4 jaar samen de wereld om hen heen. En wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Kom daarom kijken en meedoen tijdens één van de kijkochtenden op dinsdag 16 en vrijdag 19 mei! 

Pinkeltje is gevestigd in het Kulturhus in Angeren, naast basisschool Marang (Wilhelminastraat 4). De peutergroep heeft een huiselijke, gezellige sfeer. Elke ochtend staat in het teken van knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. Dit doen we telkens vanuit een onderwerp wat aansluit bij de belevingswereld van peuters. De ervaren pedagogisch medewerkers dagen peuters uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Doelstelling voor alle peuters is een soepele overgang naar de basisschool.

Combineren peutergroep en opvang

Bij Pinkeltje is het mogelijk om peutergroep en kinderopvang te combineren. U kunt hierdoor uw peuter eerder brengen of later ophalen, zodat het beter aansluit bij uw werktijden. Ook kunnen peuters gebruik maken van de peuterlunch. Gezellig samen eten na de peutergroep! Zowel voor de peutergroep als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

 

Kijkochtenden 16 en 19 mei

Dinsdag 16 en vrijdag 19 mei tussen 09:00 en 11:00 uur kunnen peuters en ouders kennis maken met de peutergroep en de pedagogisch medewerkers. Voor meer informatie bel met 026 – 317 99 33.

 

Kijkochtenden Pinkeltje 2017