Kijktip! IKC Het Drieluik – De Vlindertuin


Het programma LifestyleXperience+ op RTL4 staat zaterdag 12 maart in het teken van educatie. Hiervoor zijn opnieuw opnames gemaakt bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin Huissen. Dit keer staat de samenwerking in een Integraal Kindcentrum centraal.

Op 20 februari was IKC Het Drieluik – De Vlindertuin ook al te zien bij RTL4. Toen ging het over de doorgaande leerlijn van baby, naar peuter en kleuter. In de uitzending van 12 maart komt vooral de samenwerking aan bod. Binnen het IKC houden we gezamenlijke teamvergaderingen. Zo stemmen we met elkaar de leerlijnen af en welke thema’s we gaan oppakken. Ook kijken we bij elkaar mee. Dit gebeurt het meeste bij de peuters en de kleuters. Zo komt de kleuterjuf regelmatig een keer bij de peuters en andersom. Zo leren we van elkaar én van de kinderen. IKC Het Drieluik – De Vlindertuin heeft zicht op het kind waarbij het hele team de verantwoordelijkheid draagt over alle kinderen.

Uitzending 12 maart
IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is te zien tijdens de uitzending van RTL LifestyleXperience+ op zaterdag 12 maart rond 13:25 uur bij RTL4.

Opvang en onderwijs
IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is een nieuw Integraal Kindcentrum en onderdeel van Stichting De Linge. Sinds begin dit jaar zitten kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, basisschool en buitenschoolse opvang onder één dak aan het Ot en Sienpad in Huissen. Nieuwsgierig geworden? Kom kijken en doe mee! Bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin begint de toekomst van uw kind!

IKC Het Drieluik - De Vlindertuin