Kinderopvang De Linge in beeld!


Broodjes bakken

Bekijk hier een filmpje over peuteropvang in de gemeente Lingewaard dat is opgenomen in IKC Het Drieluik.

Een greep uit de warme feedback die we vaak van ouders van onze opvangkinderen krijgen:

“Nogmaals bedankt voor jullie service. Wij hebben dit echt als zeer prettig ervaren. Ook de geweldige krachten van de peuterspeelzaal, dagopvang en BSO hebben ons kind doen groeien tot wie ze nu is en daar zijn we jullie heel dankbaar voor!”

“Ons kind is altijd met veel plezier naar De Zandkabouter gegaan. Wij als ouders zijn zeer tevreden over De Zandkabouter: leuke activiteiten, fijne juffen en vrijwilligers en prettige groepen qua grootte. Voor ons was de peuterlunch ook ideaal. Voor onze zoon was het altijd gezellig om een boterham met de juf te eten.”

Er is altijd veel te vertellen over onze kinderopvang. Zo ondernemen de BSO’s van de verschillende vestigingen deze zomer allerlei gezamenlijke activiteiten. We hebben al heerlijk gespeeld op het vernieuwde plein van IKC Donatushof. Daar was een echte stormbaan, met een waterslang erop gericht, omdat het zo heet was. Als onderdeel van de lunch konden de kinderen hun eigen ‘stok-brood’ bakken, brooddeeg aan een stok boven een vuurtje. Het was een vrolijke, gezellige dag die zeker voor herhaling vatbaar is.