Kinderopvang in Doornenburg


Peuterspeelzaal Gijsje in Doornenburg biedt vanaf 1 januari 2017 ook kinderopvang aan voor kinderen van tien weken tot 4 jaar. Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en basisschool De Doornick zitten dan samen onder één dak.

Gijsje verhuisde begin van dit jaar al naar De Doornick. Harrie Erkens is directeur van de school en benadrukt het belang van deze samenwerking. “Ook ouders met baby’s kunnen nu in ons eigen dorp terecht voor kinderopvang. Hierdoor hebben we in Doornenburg nu onderwijs én opvang op één locatie voor kinderen van o tot 13 jaar. Makkelijk voor ouders en vertrouwd voor kinderen. Die raken op jonge leeftijd al bekend met school. Bovendien biedt het ons mogelijkheden om nog beter samen te werken.”

Gijsje biedt ouders vanaf het nieuwe jaar de mogelijkheid om peuterspeelzaal en kinderopvang met elkaar te combineren. Pedagogisch medewerkster Doran Leijser: “Dit betekent dat ouders hun kind(eren) eerder kunnen brengen en/of later ophalen. De opvang sluit hierdoor aan bij werktijden of schooltijden van de andere kind(eren).” De peuterspeelzaal werkt met vaste dagdelen. “Daarnaast zijn ouders flexibel in het afnemen van uren voor de opvang. Zo sluit de opvang aan bij de wensen van ouders, ook wanneer ze wisselende diensten hebben.”

Meer weten over de kinderopvang of peuterspeelzaal van Gijsje? Lees dan deze flyer voor meer informatieGijsje kinderopvang.