Open dag IKC Het Drieluik – De Vlindertuin in Huissen!


Open dag Drieluik 2017

Zaterdag 1 april staan de deuren wijd open van Integraal Kindcentrum (IKC) Het Drieluik – De Vlindertuin aan het Ot en Sienpad 3 in Huissen. Ouders en kinderen zijn van harte welkom om te komen kijken en natuurlijk om te spelen!

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin combineert kinderopvang, peutergroep, basisonderwijs en buitenschoolse opvang in één pand en vanuit één organisatie. Het kleinschalige IKC ligt centraal en makkelijk bereikbaar in de wijk Zilverkamp. Kinderen kunnen hier terecht van 0 tot 13 jaar.

Het beste uit het kind halen

De samenwerking tussen onderwijs, peutergroep en opvang maakt de onderlinge uitwisseling en samenwerking heel vanzelfsprekend. Zo doen de peuters bijvoorbeeld mee met de vieringen van de kleuters of lezen de oudste kinderen voor bij de kinderopvang. Door opvang en onderwijs te combineren, leren we de kinderen nog beter kennen. Hierdoor stimuleren we kinderen het beste uit zichzelf te halen. Bovendien zijn de opvangmogelijkheden zeer flexibel, ook wanneer ouders werken met wisselende roosters.

Onderwijs op maat

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is gebaseerd op het Dalton onderwijs. Binnen een duidelijke structuur nemen we kinderen mee en stimuleren hen zelfstandig te zijn en verantwoordelijkheid te nemen. Dat begint bij de peutergroep waar de jongste kinderen dit spelenderwijs leren en wordt in het basisonderwijs uitgebreid. Onderwijs op maat. Het beste uit jezelf halen. Daar staat IKC Het Drieluik – De Vlindertuin voor.

Zaterdag 1 april bent u van harte welkom tijdens de Open Dag van 10:00 – 12:00 uur!