Kijkochtenden peuterspeelzaal ’t Hummelhonk Bemmel


Spelen is het allerbelangrijkste voor een peuter. Want door te spelen, leert uw kind de wereld om zich heen kennen. In het buitenspelen, knutselen of het doen alsof in een rollenspel. En wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen spelen? Kom daarom 9 en 11 maart kijken bij peuterspeelzaal ’t Hummelhonk in Bemmel. U ben van harte welkom!

Wij dagen peuters uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Hierbij maken we gebruik van het programma Startblokken. Er wordt met thema’s en activiteiten gewerkt die peuters aanspreken. Elke ochtend of middag staat in het teken van knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes. En natuurlijk spelen de kinderen ook buiten waar ze flink kunnen ravotten.

Kinderopvang en peuterspeelzaal Bemmel

’t Hummelhonk is sinds kort gevestigd in de Pius X basisschool, Cuperstraat 7 in Bemmel. De peuterspeelzaal is elke ochtend geopend van 08:45 – 11:45 uur. Deze tijden kunnen verlengd worden door een combinatie te maken met peuteropvang. Zodat peuterspeelzaal en opvang aansluiten bij de werktijden van ouders. Daarnaast werken we samen met basisschool Pius X aan de opzet van een nieuw Integraal Kindcentrum (IKC). Hier komen kinderopvang, peuterspeelzaal, basisonderwijs en buitenschoolse opvang allemaal in één pand.

Kijkochtenden

Op woensdagochtend 9 en vrijdag 11 maart om 09:00 uur nodigen wij u uit om te komen kijken op ’t Hummelhonk. De peuters mogen meedoen en u krijgt meer informatie over onze peuterspeelzaal. Voor meer informatie zie www.delinge.nl

Bemmel peuterspeelzaal 't Hummelhonk