Locaties opvang & onderwijs van De Linge


Bemmel peuterspeelzaal 't Hummelhonk

De Linge wil de komende jaren ouders de mogelijkheid geven gebruik te maken van kinderopvang, peutergroep, onderwijs en/of BSO in eigen dorp of stad. Op een kleinschalige locatie of als onderdeel van een Integraal Kindcentrum. Hiermee behouden en stimuleren we de leefbaarheid in elke kern.

Bemmel 't Hummelhonk

Angeren: basisschool & peutergroep

Pinkeltje maakt onderdeel uit van het Kulturhus in Angeren. Er wordt veel samengewerkt met basisschool Marang. Peuters gaan al een keer kijken in de kleuterklas en kunnen zo wennen aan school.

Bemmel: peuteropvang, peutergroep, IKC, basisschool & BSO

IKC Pius X / ’t Hummelhonk is een nieuw Integraal Kindcentrum aan de Cuperstraat in Bemmel. Onderwijs en opvang zitten onder één dak. Bij het IKC heeft u de mogelijkheid voor peuteropvang, peutergroep, basisonderwijs en buitenschoolse opvang.

Jenaplan IKC Donatushof is begin van dit schooljaar enthousiast als nieuw Integraal Kindcentrum van start gegaan. Het aantal kinderen dat gebruik maakt van de peuteropvang en buitenschoolse opvang groeit snel. Ook kunnen alle kinderen meedoen met naschoolse activiteiten. Vanaf voorjaar 2017 is ook kinderopvang voor baby’s vanaf tien weken oud mogelijk.

Dalton basisschool De Borgwal draagt met trots het predicaat Excellente school. Een team van actieve leerkrachten zorgt voor uitstekend onderwijs. Kinderen kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang bij IKC Pius X / ’t Hummelhonk of Jenaplan IKC Donatushof.

SBO De Vlinderboom is een school voor speciaal basisonderwijs waar kinderen uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen. Ook deze kinderen kunnen gebruik maken van de buitenschoolse opvang bij IKC Pius X / ’t Hummelhonk of Jenaplan IKC Donatushof.

Doornenburg: kinder- en peuteropvang, peutergroep, basisschool en BSO

Gijsje biedt vanaf 1 januari 2017 ook kinderopvang aan. Hierdoor is er in Doornenburg nu onderwijs (De Doornick) én opvang op één locatie voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Gendt: kinder- en peuteropvang, peutergroep, basisschool en BSO

Met drie jaar ervaring draait De Vonkenmorgen succesvol als Integraal Kindcentrum. Er is kinderopvang, peutergroep, een aparte locatie voor de onderbouw en de bovenbouw. Het team van De Vonkenmorgen organiseert verschillende naschoolse activiteiten waarbij kinderen van 0 tot 13 betrokken worden.

Haalderen: peuteropvang, peutergroep, basisschool & BSO

Peuterhofje zit in hetzelfde gebouw als basisschool De Wieling. Hierdoor wordt de samenwerking en overgang van peuter naar kleuter nog makkelijker. Peuterhofje en De Wieling bieden ook peuteropvang én buitenschoolse opvang aan.

Huissen: kinder- en peuteropvang, peutergroep, IKC en BSO

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin is een kleinschalig Integraal Kindcentrum dat volop draait sinds begin 2016. Van baby tot peuter en van kleuter naar kind. Binnen IKC Het Drieluik – De Vlindertuin werken we aan één ontwikkellijn voor uw kind.

Dikkie Dik maakt onderdeel uit van IKC BinnensteBuiten in de wijk Loovelden. Een enthousiast team zorgt ervoor dat de peuters iedere dag spelend leren in een uitdagende omgeving. Peuteropvang voor en/of na de peutergroep is mogelijk.