Buitenschoolse opvang (BSO)


IKC Het Drieluik - De Vlindertuin

Activiteiten

Na een drukke schooldag is het belangrijk dat uw kind even tot rust kan komen, net als thuis, om daarna iets leuks te gaan doen. Op de BSO mag uw kind zelf kiezen wat het wil doen. Wordt het buiten spelen, sporten, knutselen, lezen, spelletjes doen of lekker kletsen met andere kinderen? Bij de BSO is altijd wat te doen. We organiseren leuke activiteiten op het gebied van sport, cultuur en natuur. Denk hierbij aan voetballen, schilderen of toneel; er is voor elk wat wils. Leuk om te doen met je leeftijds- of misschien wel klasgenootjes!

Mogelijkheden

BSO bij De Linge is flexibel en op maat. U hoeft bij ons nooit meer uren af te nemen dan nodig. Opvang is al mogelijk vanaf 1,5 uur per week! Voorschoolse en buitenschoolse opvang bij De Linge is vooral ook leuk! Samen met de kinderen kijken we welke activiteiten we gaan doen. Welke interesses hebben de kinderen en welke thema’s spelen er op school? Bovendien blijft uw kind in een vertrouwde omgeving met bekende gezichten.

De Linge biedt buitenschoolse opvang aan in de uren voor en na school, in vakanties en op studiedagen. Bij onze BSO bent u flexibel in het afnemen van uren. De opvang sluit aan bij uw wensen. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Wij bieden:

  • Opvang van 07:00 tot 19:00 uur, het hele jaar
  • Opvang al vanaf 1,5 uur
  • Wisselend rooster per maand mogelijk
  • Vakantieopvang op maat

Inschrijven

Hier kunt u uw kind inschrijven voor de BSO.

Heeft u nog vragen over buitenschoolse opvang van De Linge? Neem contact op met ons servicekantoor via 026 – 3179933. Telefoonnummers van de verschillende BSO’s vindt u hier.