Open dag Gijsje Doornenburg & Dikkie Dik Huissen


Bij Gijsje in Doornenburg kunnen baby’s vanaf tien weken en peuters tot 4 jaar terecht voor opvang en spelend leren. Bij peutergroep Dikkie Dik in Huissen kunnen de peuters voor of na de peutergroep lunchen. Zaterdag 25 maart bent u van harte welkom om te komen kijken bij  Gijsje aan de Blauwe Hoek in Doornenburg en Dikkie Dik aan de Plaza in Loovelden Huissen.

Gijsje biedt kinderopvang op maat in verticale groepen. Oudere en jongere kinderen helpen en leren van elkaar. Met baby’s volgen we zoveel mogelijk hun eigen ritme, terwijl we met de peuters in een vaster dagritme werken.

Peutergroep en peuteropvang

Peuters ontdekken elke dag nieuwe dingen. Wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Wij vinden het belangrijk om extra aandacht te geven aan de ontwikkeling van peuters voor een goede start op de basisschool. Daarom maken kinderen op de dagopvang vanaf hun 2e jaar gebruik van het educatieve aanbod op de peutergroep (voorheen peuterspeelzaal).

Combineren peutergroep en opvang

U kunt bij Dikkie Dik en Gijsje peutergroep en opvang combineren. Peuters kunnen mee lunchen, eerder gebracht of later opgehaald worden. De peutergroep kent vaste tijden, maar de opvang is flexibel en op maat. Zowel voor de peutergroep als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Open Dag zaterdag 25 maart

Tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u zaterdag 25 maart kennis maken met de peutergroep en de pedagogisch medewerkers.