Opening en Open Dag IKC Het Drieluik – De Vlindertuin


Wethouder Helga Witjes heeft woensdag 20 januari samen met de peuters, kleuters, kinderen en het team het nieuwe Integraal Kindcentrum in Huissen, IKC Het Drieluik – De Vlindertuin, officieel geopend. Zaterdag 30 januari tussen 10:00 en 12:00 uur is er een Open Dag.

Opening IKC Het Drieluik - De Vlindertuin

IKC Het Drieluik – De Vlindertuin combineert kinderopvang, peuterspeelzaal, basisonderwijs en buitenschoolse opvang. De opening gebeurde door het symbolisch doorknippen van drie linten door de wethouder, een peuter en een leerling uit groep 8. Daarna was het tijd voor een feestelijke voorstelling voor alle kinderen. Dankzij clown Klick werd er heel wat afgelachen. En natuurlijk was er deze dag ook wat lekkers! Voor ouders was er een rondleiding door het IKC om ook de ruimtes van het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal en de BSO-ruimte te zien.

Open Dag

Buurtbewoners, toekomstige ouders, familie en overig belangstellenden zijn tijdens de Open Dag op zaterdag 30 januari tussen 10:00 uur en 12:00 uur van harte welkom. Tijdens de Open Dag kunnen de peuters en kleuters knutselen en is er opvang aanwezig voor de allerkleinsten in het kinderdagverblijf. Leerkrachten en kinderen geven een rondleiding door het IKC en de koffie en thee staat klaar. Kom gerust kijken en sfeer proeven bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin aan het Ot en Sienpad 3 in Huissen!