Prijsuitreiking Superhelden-kleurwedstrijd


Prijswinnaars

Na afloop van de straatspeeldag in Huissen hadden ze een mooie kleurplaat ingeleverd van hun ‘coolste superheld’. Hiervoor mochten Fenna en Sara woensdagmiddag 28 juni een prijsje in ontvangst nemen op IKC Het Drieluik – De Vlindertuin.

Het weer was niet best op 7 juni, maar toch was het gezellig druk op de straatspeeldag in het centrum van Huissen. Het thema van de dag was ‘superhelden’. De Linge was aanwezig op het peuterplein. Hier konden de kinderen verschillende spelletjes doen, zoals op boeven gooien met zandzakjes en een ‘brand’ in een poppenkast blussen met waterpistooltjes. Ook Sara Holtslag van vier en Fenna Kipp van vijf, beiden uit Huissen, waren aanwezig.

En afgelopen woensdag was dus de prijsuitreiking in IKC Het Drieluik – de Vlindertuin. De meisjes waren blij verrast met hun strandwacht van Lego Friends. ‘Die had ik nog niet’, riep Sara stralend. Fenna had ‘m al wel, maar nog een erbij vond ze toch wel leuk. En ook deze woensdagmiddag verliep weer zeer regenachtig. ‘Prima weer om binnen te spelen met de Lego’, aldus beide meiden.