Sfeervolle Linge-kerstmarkt voor het hele gezin


Kerstmarkt

Woensdag 11 december vond de jaarlijkse kerstmarkt voor medewerkers kinderopvang en onderwijs van Stichting De Linge plaats. Op de markt stonden vijf kraampjes van Lingewaardse ondernemers waar alle medewerkers ‘Lingedukaten’ konden besteden. Zo kon iedereen zijn eigen kerstpakket samenstellen.

Er waren dit jaar speciale gezinsactiviteiten. Zo konden de kinderen van medewerkers onder begeleiding leuke kerstversieringen knutselen en er waren twee husky’s om mee te knuffelen. Ter verhoging van de kerstsfeer waren ook vijf schapen aanwezig. Er werden lekkere drankjes geschonken, zoals warme chocomel en glühwein en voor de hartige trek was er rookworst.

Zoals elk jaar had De Linge ook weer een goed doel uitgekozen waar medewerkers hun dukaten aan konden schenken. Dit jaar was dat Stichting Q12, die geld inzamelt voor onderzoek naar afwijkingen aan chromosoom 12 bij kinderen (stichting12q.nl).

Het was een zeer geslaagde markt, ook dankzij de locatie: de firma Bordbusters had het terrein aan de overzijde van het Linge-servicekantoor aan de Polseweg in Huissen beschikbaar gesteld. De overkapte plaats kon met sfeerlichtjes en vuurkorven worden omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt.