Uitzendingen RTL Lifestyle Experience


IKC Het Drieluik - De Vlindertuin opnames RTL

RTL Lifestyle Experience heeft de afgelopen maanden drie items gemaakt voor IKC De Vonkenmorgen in Gendt en IKC Het Drieluik – De Vlindertuin in Huissen. De items geven een beeld van de doorgaande leerlijn en de samenwerking binnen een IKC van Stichting De Linge. Uitzending gemist of het item nog een keer zien? Kijk hier de uitzendingen terug van RTL Lifestyle Experience.

Uitzending 12 maart 2016 bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin in Huissen

Hoe verloopt de samenwerking in een Integraal Kindcentrum? Dit stond centraal tijdens de uitzending van RTL Lifestyle Experience op 12 maart 2016. Lees hier het nieuwsbericht.

Uitzending 20 februari 2016 bij IKC Het Drieluik – De Vlindertuin in Huissen

Hoe wordt binnen een Integraal Kindcentrum gewerkt met één doorgaande leerlijn van baby, naar peuter, kleuter en kind? Dit en meer was te zien bij RTL LifestyleXperience+ op zaterdag 20 februari 2016. Lees hier het nieuwsbericht.

Uitzending 24 januari 2016 bij IKC De Vonkenmorgen in Gendt

Integrale Kindcentra zoals De Vonkenmorgen zijn niet uniek, maar wel bijzonder. Dit komt omdat het IKC vanuit één organisatie (Stichting De Linge) en één ontwikkelingslijn opvang en onderwijs biedt aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Vandaar dat RTL heeft gevraagd om opnames te maken die het hoe en waarom van een IKC laten zien. Lees hier het hele nieuwsbericht.