Vacature beleidsmedekwerker Onderwijs/Educatie en Kwaliteit


Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge zoekt een ervaren beleidsmedewerker. Een bruggenbouwer tussen Educatie (0-4 jaar) en onderwijs (4-13 jaar) met uitstekende communicatieve vaardigheden.

De werkzaamheden bestaan onder meer uit onderwijskundige beleidsontwikkeling en implementatie in samenspraak met de directeur-bestuurder en het directeurenberaad. Centrale thema’s zijn: innovatieve kwaliteitsverbetering van onderwijs en educatie, opbrengst- en handelingsgericht werken, 1 zorgroute, passend onderwijs, verbetertrajecten (zoals leesverbetertraject) en arrangementen. Je bent ondersteuner en inhoudelijk sparringpartner voor directeuren van scholen en IKC’s.

Je bent zeer nauw betrokken bij de coördinatie van het meerschools werkend team Onderwijs & Begeleiding, bestaande uit:  intern begeleiders; onderwijsassistenten en leerkracht(en) Plusgroep. Je adviseert de domeinen Educatie en Kwaliteitszorg m.b.t. nog te ontwikkelen beleid en de uitvoering daarvan.

Je hanteert een heldere schrijfstijl en vervaardigt diverse bestuursrapportages. Verder voer je redactie voor o.m. : jaarverslag, nieuwsbrieven, beleidsnotities en centrale brieven vanuit het stichtingskantoor.

Je werkt in nauwe samenwerking met de Pedagogische beleidsmedewerker Kinderopvang.

Ze werk je samen aan de doorgaande leerlijn in samenwerking met Kinderopvang en Onderwijs

Functievereisten:

WO werk- en denkniveau, bij voorkeur onderwijskunde. Relevante werkervaring als beleidsmedewerker is zeer gewenst. Je hebt relevante ervaring in de sector onderwijs en/of Kinderopvang. Je bent in staat om beleid te operationaliseren. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. Je vindt het fijn om veel verschillende zaken tegelijk te doen, projectmatig te werken en met deadlines te werken. Het stellen van prioriteiten gaat je dan ook heel goed af.

Wat biedt De Linge:

Een goed en aangenaam werkklimaat met veel uitdagingen, waarbij kwaliteit voorop staat met ruimte voor eigen inbreng. Voor medewerkers een uitdagende werkplek met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie, in een landelijk gebied op een steenworp afstand van de Universiteitsstad Nijmegen en de cultuur- en modestad Arnhem. Voor informatie over Stichting De Linge verwijzen wij graag naar onze website. www.Delinge.nl  De functie betreft aanvankelijk een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. De arbeidsduur is 28 uur tot 32 uren per week. Inschaling in schaal 11 CAO PO.

 

Procedure:

Heb je interesse? Schrijf voor 6 september a.s. per mail  een motivatie met CV naar stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge; t.a.v. Margrethe Meulman, mailadres: m.meulman@delinge.nl

De gespreksrondes vinden plaats op 14 september en 20 september. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.