Zaterdag 16 april Open Dag Pinkeltje en Het Olifantenbos


Open Dag peuterspeelzaal

Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peuterspeelzalen van De Linge waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Nieuw is de combinatie tussen peuterspeelzaal en opvang. Kom daarom zaterdag 16 april tussen 10:00 en 12:00 uur kijken bij peuterspeelzaal Pinkeltje in Angeren of Het Olifantenbos in Bemmel.

Peuters ontdekken elke dag nieuwe dingen. Wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Wij dagen uw kind uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Elke ochtend of middag staat in het teken van knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes.

Combineren peuterspeelzaal en opvang
Bij het Olifantenbos is het mogelijk om peuterspeelzaal en kinderopvang te combineren. Bij Pinkeltje kan dit met ingang van het nieuwe schooljaar. Ouders kunnen peuters hierdoor bijvoorbeeld eerder brengen of later ophalen, zodat het beter aansluit bij werktijden. Zowel voor de peuterspeelzaal als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Open Dag  zaterdag 16 april
Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen peuters en ouders kennis maken met de peuterspeelzaal en de pedagogisch medewerkers. Peuterspeelzaal Pinkeltje maakt onderdeel uit van het Kulturhus aan de Wilhelminastraat in Angeren. Het Olifantenbos bevindt zich bij basisschool Mikado aan de Dr. Hoyingstraat 5 in Bemmel.