Zaterdag 25 maart Open Dag Dikkie Dik in Huissen


Een kind is van nature actief, nieuwsgierig én wil leren. Voor peuters valt er nog veel te ontdekken. Dit stimuleren we bij de peutergroep van Dikkie Dik waar kinderen van 2 tot 4 jaar samen spelen en leren. Nieuw is de combinatie tussen peutergroep en opvang, bijvoorbeeld in de vorm van de peuterlunch. Kom daarom zaterdag 25 maart tussen 10:00 en 12:00 uur kijken bij Dikkie Dik aan de Plaza 125 (Loovelden) in Huissen.

Peuters ontdekken elke dag nieuwe dingen. Wat is er nu leuker dan samen met andere kinderen te spelen en te leren? Wij dagen uw kind uit om zich te ontwikkelen en grenzen te verleggen. Elke ochtend of middag staat in het teken van knutselen, gymmen, spelletjes in de kring, muziek en spelen met leeftijdsgenootjes.

Combineren peutergroep en opvang

Bij Dikkie Dik is het mogelijk om peutergroep en kinderopvang te combineren. Ouders kunnen peuters hierdoor bijvoorbeeld eerder brengen of later ophalen, zodat het beter aansluit bij werktijden. Ook kunnen peuters gebruik maken van de peuterlunch. Gezellig samen eten voor of na de peutergroep! Zowel voor de peutergroep als de opvanguren is het mogelijk om kinderopvangtoeslag aan te vragen.

Open Dag  zaterdag 25 maart

Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen peuters en ouders kennis maken met de peutergroep en de pedagogisch medewerkers. Peutergroep Dikkie Dik maakt onderdeel uit van IKC BinnensteBuiten in de wijk Loovelden in Huissen. Voor meer informatie kijk op www.delinge.nl of bel met 026 – 317 99 33.