Kinderopvang

Tarieven en toeslagen
Er zijn verschillende tarieven voor de dagopvang. Die hangen onder meer af van het aantal weken per jaar dat je opvang afneemt. De details en precieze bedragen van de dagopvang 0-4 jaar vind je in dit document. Voor de buitenschoolse opvang (BSO) vind je de tarieven in dit document.

Veel ouders hebben recht op een tegemoetkoming in de kosten voor dagopvang of buitenschoolse opvang: de kinderopvangtoeslag. Je hebt daar recht op als bijvoorbeeld beide ouders werken, of als je studeert, of een inburgeringstraject volgt. Op www.toeslagen.nl lees je daar meer over. Ook kun je daar de hoogte van je toeslag berekenen, en de toeslag aanvragen. Om vast een inschatting te maken van de daadwerkelijke kosten, kun je ook onze rekentool gebruiken.

Aanmelden
Je kunt je kind aanmelden voor dagopvang of buitenschoolse opvang door het inschrijfformulier in te vullen en te mailen naar: kinderopvang@delinge.nl

Inschrijfformulier

Je krijgt van ons altijd een schriftelijke bevestiging als we je formulier ontvangen hebben. Dan is je kind nog niet geplaatst. We nemen eerst contact met je op om te bespreken wanneer je kind op de opvang kan starten. Er kan een wachttijd zijn voor bepaalde locaties, dagen of tijden. Dan kijken we altijd welke alternatieven er zijn om zoveel mogelijk aan je wensen tegemoet te komen. Op basis daarvan doen we een plaatsingsaanbod. Ga je daarmee akkoord? Dan ontvang je van ons een overeenkomst. Daarop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Afmelden
Het afmelden van je kind kan via Ouderportaal met behulp van de onderstaande link

Ouderportaal

Vragen? Bel of mail gerust!
Heb je vragen over het inschrijfformulier? Of bijvoorbeeld over de kosten? Neem dan gerust contact op met Esther Derksen en Maria Schaars. Zij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 uur en 12:30 uur via 026-317 99 30. Als het telefoonnummer niet bereikbaar is, vraag dan via kinderopvang@delinge.nl om een terugbelverzoek.

Bestuurskantoor

Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
Polseweg 13
6851 DA Huissen

Onderwijs

Tel: 026-3179930 (ma t/m vrij: 8:30-17:00 uur, pauze tussen 12:30-13:00 uur)
E-mail: info@delinge.nl

Kinderopvang

Tel: 026-3179933 (ma t/m vrij: 8:30-12:30 uur)
E-mail: kinderopvang@delinge.nl