Werken bij

Kom werken bij De Linge!
Bij De Linge is het prettig werken. We gaan allemaal voor de hoogste kwaliteit, en vinden het daarom logisch dat je met ideeën en voorstellen komt. En we vinden het belangrijk om het beste in iedere medewerker naar boven te halen. En dus hebben we veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie.

We bieden iedereen de ruimte om van en met elkaar te leren. Daarvoor zetten we in op persoonlijke kennisoverdracht, scholing en een professionele groeicultuur. Voor ons is dat een kwestie van goed werkgeverschap. Dat hebben we ook vastgelegd in ons strategisch beleidsplan 2023-2026.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

IKC De Wieling zoekt een pedagogisch professional voor de BSO

Voor IKC De Wieling zoeken wij een bevlogen pedagogisch professional voor de BSO. Klik hier voor de hele vacature!... Lees meer »

IKC De Doornick zoekt een pedagogisch professional voor de babygroep

Voor IKC De Doornick zoeken wij een enthousiaste pedagogisch professional voor de babygroep. Klik hier voor de gehele vacature!... Lees meer »

IKC De Vonkenmorgen zoekt een betrokken pedagogisch professional

Voor IKC De Vonkenmorgen in Gendt zoeken wij een betrokken pedagogosch professional voor de dagopvang. Klik hier voor de gehele vacature.... Lees meer »

Flexibele leerkracht voor de Linge-pool

Voor de Linge-pool zoeken wij een flexibele leerkracht (0.2 - 1.0 fte). Klik hier voor de volledige vacature.... Lees meer »

Leerkracht met hart voor het speciale kind

Voor SBO De Vlinderboom in Bemmel zoeken wij een enthousiaste en betrokken leerkracht voor een middenbouwgroep (0,4-0,8 fte). Klik hier voor de hele vacaturetekst.... Lees meer »

Bestuurskantoor

Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
Polseweg 13
6851 DA Huissen

Onderwijs

Tel: 026-3179930 (ma t/m vrij: 8:30-17:00 uur, pauze tussen 12:30-13:00 uur)
E-mail: info@delinge.nl

Kinderopvang

Tel: 026-3179933 (ma t/m vrij: 8:30-12:30 uur)
E-mail: kinderopvang@delinge.nl