Werken bij

Kom werken bij De Linge!
Bij De Linge is het prettig werken. We gaan allemaal voor de hoogste kwaliteit, en vinden het daarom logisch dat je met ideeën en voorstellen komt. En we vinden het belangrijk om het beste in iedere medewerker naar boven te halen. En dus hebben we veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en ambitie.

We bieden iedereen de ruimte om van en met elkaar te leren. Daarvoor zetten we in op persoonlijke kennisoverdracht, scholing en een professionele groeicultuur. Voor ons is dat een kwestie van goed werkgeverschap. Dat hebben we ook vastgelegd in ons strategisch beleidsplan 2023-2026.

Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Assistent controller

Ben jij die financiĆ«le topper met interesse in het primair onderwijs en de kinderopvang? Dan zoeken wij jou! Lees hier de volledige vacaturetekst.... Lees meer »

Adviseur planning kinderopvang

Ben jij op zoek naar een dynamische baan in de kinderopvang? Wij zoeken op korte termijn een adviseur planning (20-24 uur). Lees hier de gehele vacature.... Lees meer »

Directeur Bedrijfsvoering

Ben jij een kei in bedrijfsvoering en wil jij meebouwen aan de kinderopvang en het onderwijs binnen De Linge? Dan zoeken wij jou! Klik hieronder voor de gehele vacaturetekst en een uitgebreid...... Lees meer »

IKC De Wieling in Haalderen zoekt een bevlogen flexpooler voor de kinderopvang

Voor IKC De Wieling zijn we op zoek naar een enthousiaste pedagogisch professional voor 12 uur per week, flexibel inzetbaar op de verschillende groepen binnen onze kinderopvang.... Lees meer »

De Centrale Lingeraad zoekt twee ouders voor de Centrale Oudercommisie

De Centrale Lingeraad (medezeggenschapsraad) is op zoek naar twee ouders die zich willen inzetten voor de COC (Centrale Oudercommissie) van de CLR. In de bijgevoegde personeelsadvertentie staa...... Lees meer »

Bestuurskantoor

Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
Polseweg 13
6851 DA Huissen

Onderwijs

Tel: 026-3179930 (ma t/m vrij: 8:30-17:00 uur, pauze tussen 12:30-13:00 uur)
E-mail: info@delinge.nl

Kinderopvang

Tel: 026-3179933 (ma t/m vrij: 8:30-12:30 uur)
E-mail: kinderopvang@delinge.nl